perjantai 22. marraskuuta 2013

Otava

Tekaisin muutaman paperitähden minäkin. Halusin juuri tuollaisia viisisakaraisia. Malli on kirjasta  Kaarnasydän ja sammalkranssi -Nostalgisia askartelutöitä. Ihana kirja, joka mun aikanaan piti saada omaan hyllyyn. Tuolta onkin monta ideaa toteutettu..

Tähdet saivat paikkansa teeveetason yläpuolelta... kuin itsestään ne alkoivat mennä ripustusvaiheessa Otavan muotoon.. laittelin niitä summanmutikassa ja huomasin asian kiinnitettyäni suurimman osan tähdistä. :) Mä tykkään kyllä. Nuo on kivat!



Tähdet on muotoiltu skräppikartongeista. Osassa tähtiä on kohokuviollista kartonkia, joka on värjätty kerroksittain.. Musta iso tähti tuossa alla on sellainen. Alla on punainen väri, jonka rapsuttelin hiomapaperilla esiin nuista terävistä kulmista. Ja noissa harmaissa pohjalla vaaleampi väri.. raapsuttelin nekin. 



Tuossa vielä ihan läheltä. Ja tästä näkyy myös kiinnitysmetodi... nuppineulalla.. ;) Tuossa tapetissa on ennestään jo monta reikää edellisten asukkaiden jäljiltä... Tapetti on oikeesti aika ruma, mutta ei oo saanu aikaseksi alkaa tuota seinää ehostaan. Aiemmin meillä oli tuossa isompi kirjahylly-tv-taso kompleksi, jolloin seinä jäi aikalailla sen taa piiloon.. nyt se häiritsee enemmän...  Alakuvassa tapetti näyttää valkoselta, mutta oikeesti ei oo sitä.. Siinä on jotain harmahtavia ja kellertäviä juovia luonnonvalkosella pohjalla.. jäk.


Tähtisateista iltaa kaikille!

Ei kommentteja: