maanantai 4. toukokuuta 2015

Pitkästä aikaa helmeilyä, Sähkönsinistä korviksissa!


 Helmihommat on olleet pitkään taas jäissä. Mutta tein parit korvikset lahjaksi 18-vuotta täyttävälle siskontytölle! Toiveena oli sähkönsininen väri.



Kiinnittelin sähkönsiniset helmet pieniin pätkiin hopeanväristä, koristeellista ketjua. Kokonaisuutta tasapainottamaan kiinnitin vielä parista siemenhelmestä (musta-hopea sävyisinä) ja tuollaisesta fasettihiotusta mustasta pisaramaisesta helmestä koostuvan pätkän.



Koklasin tehdä myös vähän lyhyemmät korut arkisempaan käyttöön. Näihin en kyllä oo ihan tyytyväinen, kovin nysältä näyttävät. Tuohon ketjunpätkään olis pitänyt kiinnittää jotain kivaa.. Tässä kuvassa ei tuu ihan tuon hopea-mustan blingbling-helmen hienous näkyviin.. :) No samaan pakettiin kääräisin nämäkin korvikset.. 

Tein vielä itsellenikin ihan kivat korvikset. Tykästyin sähkönsiniseen sävyyn itsekin... mutta kuinkas kävikään... onnistuin toisella käyttökerralla pudottamaan toisen korviksistani.. Vähän harmittaa kyllä, koska mulla ei ole siipimäistä killutinta enää jemmassa, joten nyt mulla on ihan yksinäinen korvisreppana roikkumassa mun korvisvitriinissäni. :( Damn! 

Mitäs tykkäätte sähkönsinisestä?