maanantai 25. heinäkuuta 2016

ElinaWee -iloiset ompeleet ja mun ja lasten samisteluvaatteet

 Heipparallaa. Tää on vähän kamalaa, mutta näyn ite nyt täällä kuvissa. :D Nyt on meinaan pakko hehkuttaa kuinka kivat vaatteet ElinaWee - Iloiset ompeleet tekas mulle ja muruille.



Tilasin siis mulle ja pikku-typylle pallotunikat farkkujerseytrikoosta. Nuo helman ja hihojen pitkät raitaresorit on iiihanat. Ja mun tunikassa on taskut, joista kurkistaa kivaa Ainolan Ropina nimistä pisarakangasta. Neitokaisella taas hihat ovat samaa pisarakangasta ja taskuja ei ole. Tilasin itselleni myös kivasti tähän tunikaankin mätsäävät leggarit. Kankaana on  Pehemiän "Sisareni on aurinko" kangas. Vähän jänskätti, että onko tuo liian hassu kuvio, mutta tykkään leggareista kyllä ihan sikana! Vähän arvoin kokojen välillä ja tilasin turhan isot..tuo ohkanen kangas kun on melkoisen venyvää. Mutta eipä tuo haittaa. Ei ne tipaha! 



Myös poikanen sai samaa sarjaa olevat tosi kivat housut! Mutta ei tuosta jätkästä ainakaan mallipoikaa ole tulossa. Niin vastenmieliseti se kameran tuolla puolella olemiseen suhtautuu ja kuvat on just tätä luokkaa. Sen sijaan meidän ihan pian kolmevuotias on innostunut kuvaamaan mun vanhalla pikkusella pokkarikameralla. :) 



Ja neiti. Se haluu tehdä just niinkun veljensä. Työntää autoa ja pärisee niin että sylki lentää! Tässä vielä paremmin tuo pisarahiha. Nämä värit on ihan sutta ja sekundaa. En vaan osaa saada näistä oikeita sävyjä esiin! Mutta ElinaWeen sivuilla on kaikki kangaskuosit hienosti esiteltynä ja selkeät kuvat runsaasta mallistosta. Eli jos susta tuntuu, ettet löydä mitään mieles mukasta ja sopivaa hihanmittaa kaupasta, niin käyppäs kattoon! Ihan mahtavaa kun saa suunnitella oman vaatteensa ja mitoitusta saa viilata kyllä! Mä suosittelen ihan täydellä sydämelläni!



Tämä kuva löytyy myös ElinaWeen galleriasivulta. Neidin tunikassa on vielä kasvunvaraa. Nämä on jo syksyä ja talvea ajatellen hankittu. Mutta kyllä vaan niin himottais tilailla vähän jotain muutakin vielä. Miekkoselle tilasin tuolta myös synttärilahjaksi trikoopaidan pidemmillä hihoilla. Sen käsillä kun on pituutta suunnilleen saman verran kun keskivertosimpanssilla ja kaupasta on vaikeaa löytää sopivia paitoja ;). No olin hihanmitan kanssa vähän liian varovainen ja olis ne vieläkin saaneet olla vähän pidemmät. Mutta mies vähän väläytteli, että vois syksyllä tilata vielä toisen paidan kun tuo on ollut niin hyvä! Siihen kyllä sitten tilataan kaks metrii pitkät hihat jotta riittää! :D 

Ei kommentteja: